Bij inkoop van 12 lessen of meer:

- Gratis soundfile van een Taoistische oefening genaamd 'de glimlach in de organen' en Lift Chi Up alsook de link naar de video van Lift Chi Up.

Bij de basiscursus:

Behalve de glimlach in de organen en lift chi up ontvang je als extra 10 readings over de theorie achter Chi Neng Qigong.

De cursus besaat uit 12 lessen waarvan 10 groepslessen en naar keuze twee privélessen of extra groeplessen met een gevorderden groep.

Abonnementen

Abonnementen zijn bedoeld voor iedereen die echt snel vooruitgang wil boeken in zijn training. In de abonnenemts periode ben je bij elke training welkom. Je bent wel verplicht minimaal 1x per week bij een les aanwezig te zijn.

Verdere voorwaarden

- Mits je een les minimaal 24 uur voor aanvang af zegt wordt deze niet meegerekend. Zeg je niet of niet op tijd af dan wordt de gemiste les van je tegoed afgetrokken.

- Gemiste lessen kunnen in dezelfde week ingehaald worden. En aangezien continuiteit in Qigong erg belangrijk is raad ik iedereen echt aan wekelijks in de groep te komen trainen.

- Cursist kan bij aankoop aangeven of er in de afgesproken lesperiode lessen uit gaan vallen door bijv. vakantie of andere verplichtingen. Deze lessen worden dan later ingedeeld.

- Een 12 lessenkaart is 4 maanden geldig, je kan dus niet meer dan 4 lessen missen. 

- Geen restitutie van betalingen