Mu-Long biedt de volgende soorten lessen aan:

Klik hier voor de agenda met de lestijden

Proeflessen:

Vanaf 1 november 2019 geef ik elke vrijdagavond (van 19:00 tot 20:00 uur)  proeflessen voor €15 (met Rotterdampas €7,50)

Of kom vrijblijvend een keer meedoen in een van mijn leerlingengroepen op een dag naar keuze. Een proefles tijdens een reguliere les kost €20,- (met een Rotterdampas betaal je €10,-)

Lessen voor beginners

Je kan naar keuze meteen beginnen op maandag, woensdag of donderdagavond, woensdagmorgen of zaterdagmorgen.

Verder geef spoedcursussen voor mensen die snel resultaat nodig hebben i.v.m. een aandoening of trauma. (neem contact op voor meer informatie.)

Een reguliere les kost €20 maar de meeste leerlingen kiezen voor 12 lessen a €180. Zie algemene voorwaarden

Beginners starten met het aanleren van de lift chi up, pour chi down. Andere level 1  en  2 oefeningen (wall squats, three centres merge en sway la qi, Body&Mind) worden daar om de paar weken aan toegevoegd. Je leert dus steeds meer nieuwe oefeningen naast de Lift Chi Up, die we elke les oefenen.

Lessen voor gevorderden

Op dinsdagavond en vrijdagochtend geef ik les aan gevorderde beoefenaars. Als je in aanmerking wilt komen voor deze lessen verwacht ik dat je ofwel een gong hebt gedaan (100 dagen de lift chi up uitgevoerd),  ervaring hebt opgedaan via workshops van het Chineng instituut ofwel al langere tijd een andere vorm van op Qi (energiepraktijken) gerichte vormen hebt beoefend. (Yoga, Tai Chi, Martial arts of andere Qigongvormen)

De trainingen voor gevorderden zijn wat meer intensief en naast de 4 oefeningen van level 1 komen alle 10 oefeningen van de Body & Mind (level 2) regelmatig aan bod.

Klik hier voor lessen voor gevorden in de webshop

Korte online lessen

Van maandag t/m vrijdagavond 17:30 - 18:00 Korte online les via zoom vanaf 1 februari.  Even lekker lichaam en geest losmaken van je werk. Kom tot rust en vergaar nieuwe energie.

Woensdag en vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00. (voorlopig alleen online) Begin energiek je dag met Chi Neng Qigong. Dit uur doet wonderen voor je lijf en geestelijke weerbaarheid.

Basiscursus

Basiscursus Chi Neng Qigong (Chilel)

Maandagavond van 19:00 tot 21:00  uur

of Donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur (In het Engels!)

Basiscursus Qigong. Voor iedereen die snel bekend wil raken met de Chi Neng Qigong methode en de theorieen achter deze methode.
12 wekelijkse lessen, compleet met audio en video materiaal en theoretische readings.

Deze basiscursus is bedoeld om binnen 3 maanden vertrouwd te raken met de moderne Qigong vorm Chi Neng Qigong. (Zhi Neng Qigong)
Lessen compleet met readings over de theorie achter Qigong (een
theorie met raakvlakken die uiteenlopen van moderne medische wetenschap tot Quantum fysica).
Audio/video lessen en readings . Geschikt voor iedereen: jong en oud.

Per module van 4 weken: €100
Kosten voor de volledige cursus (3 modules) €240
Les in groepje van ten hoogste 7 mensen in mijn eigen dojo in Rotterdam Blijdorp.

Spoedcursus

De spoedcursus is bedoeld voor mensen die Qigong willen gebruiken als ondersteuning bij een genezingsproces en de oefeningen snel willen leren. Het is de bedoeling dat je een trainingsprogramma volgt waarbij je elke dag gaat oefenen. Dat begint met een eenvoudige dagelijkse warming up en eindigt met een gong. (Een gong is een periode van 100 dagen waarin je de lift chi up elke dag uitvoert.) Dit is de snelste manier om resultaat te boeken. Chi Neng Qigong zal o.a. zorgen voor meer ontspanning, een betere doorbloeding, minder last van bijwerkingen van medicatie en een krachtige Qi flow die je helpt moeilijke periodes in je genezing aan te kunnen.

Je kan op elk moment met een spoedcursus beginnen!

Klik hier voor de spoedcursus in de webshop

Workshops:

Dompel je een hele dag onder in deze Chinese meditatieve bewegingsleer en ga vol nieuwe energie naar huis. Maak kennis met de zachte, vloeiende bewegingen van Zhi Neng Qigong en zijn indrukwekkende vermogen uw geest tot kalmte te brengen, uw lichaam gezond te maken en te houden en nieuwe vermogens te ontdekken.

Zhi Neng Qigong betekent letterlijk: een oefening om tot je volledige potentie te komen. De bewegingen zijn zacht, rond en ontspannen. Door het oefenen van ontspanning én focus kom je tot nieuwe inzichten. Lichaam en geest zijn tot veel meer in staat dan denkt. Tegenwoordig wordt de geest teveel afgeleid door alle herrie om ons heen en in ons eigen hoofd en wordt het lichaam lui en uiteindelijk ziek gemaakt door een teveel aan technologie, geraffineerd voedsel en gebrek aan zelfreflexie.

Privélessen

Maak een afspraak voor privélessen. Alleen op vrijdag zaterdag en zondag buiten de reguliere lestijden.

Oorkonde_Vanessa_2